joi, 26 noiembrie 2009

6 motive sa te speli pe cap cu gel de dus

Sa presupunem ca gagica-ta a vrut sa faca o baie cu spuma si in lipsa de altceva a turnat in cada ce mai ramasese din samponul tau. Oricum nu mai era in el prea mult. Ce faci? Improvizezi normal. Nu cu sapun. In nici un caz. Sapunul sicleste. Siclit e un adjective care inseamna…ma rog…inseamna ceva nasol, care nu e bun.Asa ca incerci altceva. Gel de dus. Marfa de cosmetic. Nici nu stiti ce pierdeti. Va dau sase…maxim sase motive frumoase pentru care e cel mai bun produs de spalat pe cap. Probabil ca sunt mai multe. Va mai las si pe voi sa bagati la comment.1. Gelul de dus e un produs pentru…pentru ce e un produs? Pentru piele. Capul e acoperit de piele, egal, gelul de dus e un produs pentru cap.2. Gelul de dus tine intotdeauna mai mult decat orice sampon. Recipientul e mai mare decat alea de sampon super-scump care nu e bun de nimic.3. In 90 la suta din cazuri gelul de dus miroase mai bine decat samponul. Asadar te simti revigorat si mirosi si mai misto.4. Nu faci matreata. Ce, faci matreata pe parul de pe piept? Nu mai vorbim de alt par, presupunand totusi ca ati descoperit bicul sau masina de tuns. Dar aici nu discutam gusturi sau tendinte. Discutam gelul de dus.5. Cu gel de dus economisesti timp. Cu o singura incarcatura in palma, dai pe cap, gat, urechi, piept…acuma nush cat de inalt esti dar in general treci de brau. Pe probate. Asadar economisesti timp la spalat, mai ales cand baia e prea fierbinte si te loveste lenea. Despre lene poate vorbim altadata.6. Nu te incurci in produse. In mod normal, o persoana mai simandicoasa foloseste urmatoarele produse. Sampon- cel putin doua feluri, balsam, gel de dus, sapun, alte lotiuni etc… Gandeste-te ca pleci in weekend. "Draga, mi-ai pus gelul de dus?" "Da" Sanatate! Esti linistit.
Recunosc ca nu m-am gandit mai departe. M-am convins si am dat repede fuga la computer sa scriu, sa nu uit. Nu va povestesc cum imi flutura parul in vant. Daca mai gasiti voi motive, bagati-le la comment. Stiu ca mai exista o gramada. Pana data viitoare experimentez gelul de dus in loc de pasta de dinti si va comunic rezultatul.
P.S. Acest articol nu se refera la cheliosi

4 comentarii:

  1. pai hai sa ne spalam si pe dinti cu el...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca gelul de dus, care in mod normal e pentru piele, il folosim pentru par, deoarece sub par e piele.... HAI SA FACEM DUS CU DETERGENT DE VASE, care in mod normal il folosim pentru depunerile de grasime,POATE DAM JOS BURTICA:-P
    ... sau mai bine nu, ca in stilul asta ajungem sa mestecam Calgon in loc de Orbit :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai taceti din gura . ... omul spune bine ce spune .... Prima oara mai faceti o data scoala si dupa va puneti la calculatoare si criticati oameni. Sa va fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu tocmai ce am incercat.Si deja imi place rezultatul.Parul inca este ud dar imi simt scalpul mai calm si mai curat.Deoarece sufar de dermatita seboreica si era f iritat.Astept rezultatul.

    RăspundețiȘtergere